A la carte

Brukshotellets á la carte

 

Avsmakningsmeny

Köksmästarens femrättersmiddag
745 kr

 

Vinpaket
Tre, fyra eller fem glas
345 kr / 445 kr / 545 kr

 

Förrätter

Gravad norsk lax
med gurka, avocadokräm och friterad purjolök
145 kr

Vin: Kuentz Bas Riesling, Frankrike 125 kr

Krämig blomkålsoppa
serveras med ankbröst i tunna skivor och ”gubbröra”
125 kr

Vin: Soellner Fumberg Grüner Veltliner EKO, Österrike 135 kr

Gulbets Carpaccio
med gravad citron, friterad grön sparris, aska och coctail tomat
105 kr

Vin: Soellner Fumberg Grüner Veltliner EKO, Österrike 135 kr

 

Varmrätter

Kryddstekt kalvrygg
med terrine på blomkål, höstgrönsaker och örtsky
295 kr

Vin: Estola Grand Reserva, Spanien 105 kr

Lättrimmad stekt gösfilé
med två sorters kål, hummervinägrett och potatispuré med gravad citron
295 kr

Vin: Domaine Louis Moreau Petit Chablis, Frankrike 125 kr

Spetskåldolme
fylld med couscous och avacado
serveras med grön lins cremé
255 kr

Vin: Domaine Louis Moreau Petit Chablis, Frankrike 125 kr

 

Efterrätter

Yoghurtpannacotta
med rårörda bär och bränd vit choklad
115 kr

Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr

Klassisk creme brûlee
med hjortronmylta, hjortronsorbet och hjortronvin
155 kr

Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr

Pannacotta på havre & vanilj
med kardemumma serveras med rårörda bär
155 kr

Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr

 

Brukshotellets ostar
145 kr

Vin: Croft Tawny Port 20Y Aged, Portugal 29 kr/cl

 

Fråga oss gärna om vår barnmeny. Vi reserverar oss för ev. ändringar i mat- & dryckesmenyer

 

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed