Familjerum Delux

Search and book

3-rums-familjerummet är byggt med tankte på den moderna flerbarnsfamiljen, och passar verkligen bra för grupper som vill ha olika läggtider.

Familjerummen är mycket omtyckta för sin flexibilitet vid boendet. Kompact-living på sitt bästa! Också ett bra alternativ för företag som önskar hålla kostnaderna nere, då detta är perfekt för kollegor som kan tänka sig dela ett badrum men föredrar eget sovrum.

Total antal sängar är fem. Rum1: dubbelsäng (två enkla sängar som kan säras på) med liten "Walk-in Closet" och skrivbord. Stor platt-TV, vattenkokare och hårfön. Rum2: Våningssäng (vuxensäng enkelsäng + översäng), garderobupphängning, litet matbord och två stolar stolar, samt en låda med leksaker & böcker till dem minsta gästerna. Rum3: Enkelsäng, garderob samt bokhylla med böcker och utlånings-dvd för barn. 

I tillägg till de tre sovrummen finns en privat liten hall för ytterkläder och där finns även badrummet. Familjerummens bad är inrett med toalett och dusch, samt handdukstorkare. I badrumsskåpet finnas några extra hjälpinredningar för er som reser med små barn.

Strykbräda och strykjärn är placerat i hotellkorridoren utanför.

Det erbjuds gratis tillgång till fibernät i hela huset.

Hotellets frukostbuffé innehåller både varma och kalla rätter. Ni får gärna meddela oss om födoämneallergier eller behov av specialkost. Har vi möjlighet så tillgodoser vi gärna era önskemål. 

Gratis privat parkering finns att tillgå.

Incheckning: Kl. 15:00 - kl. 20:00 (sen incheckning kan avtalas i förväg. Hotellet kan även företa själv-incheckningar)

Utcheckning: Kl. 11:00

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed