Brukshotellets stora fina Julbord med traditionell julmat dukas upp i perioden 23:e november till 22:a december.

Här finner du allt det viktigaste som ska finnas på bordet till jul. Hemlagade väldoftande Grytor, Köttbullar och Julgris, Kallskuret, Ostar, Sillar, Laxar, Ägg, Jansson så klart och mycket grönt också - så för den som föredrar mat från växtriket finns det en hel massa röror och rätter att välja bland.

Nyhet för i år är också Brukshotellets hemlagad äppelglögg som kommer göra stor succé kan vi utlova! Vi har hittat ett hemligt recept på sill som ni måste smaka, och kryddar med många härliga smaksättningar av julens bästa maträtter.

Kom och njut av julens läckerheter i gott sällskap med en julstämning som få kan erbjuda. Vi är stolta över våra lokaler med interiör och utsmyckning som speglar hemkänsla och gammaldags jul anno 1900.

Glöm julstress och paketjakt – hos oss handlar julen om lugn och ro, tindrande ljus och ett julbord dignande av delikatesser.

Pris förmiddag: 395,- Pris kväll: 495,-   

BOKA JULBORD

 

Julbordssittningar

Fredag  23/11 kl. 15.00 & 19.00

Lördag  24/11 kl. 12.00, 15.00 & 19.00

Söndag 25/11 kl. 14.00


Fredag 30/11 kl. 13.00 & 19.00

Lördag 1/12 kl. 13.00 & 19.00


Fredag 7/12 kl. 15.00 & 19.00

Lördag 8/12 kl. 12.00, 15.00 & 19.00


Tisdag 11/12  kl. 12.00

Onsdag 12/12 kl. 12.00

Fredag 14/12 kl. 13.00 & 19.00

Lördag 15/12 kl. 13.00 & 19.00

Söndag 16/12 kl. 14.00


Fredag 21/12 kl. 13.00 & 19.00

Lördag 22/12 kl. 13.00 & 19.00