Konferens Verkstaden

Konferens

Välkomna till våra konferenslokaler i den gamla Brännhyttan!

Naturskönt vid Svartån ligger anrika Skultuna Messingsbruk. I de gamla "Brännhyttorna" från år 1610 och "Verkstan" från 1800-talet har vi nu slagit upp portarna till vår nya rustika konferensanläggning - en helt unik mötesplats där kreativitet och design sitter förankrad i väggarna.

Den största salen är utrustad med scen och all den teknologi och utrustning som behövs för det moderna exklusiva mötet.

Dagkonferens eller helpension?

Hos oss råder en hemtrevlig atmosfär. Vi erbjuder också aktiviteter såsom 5-kamp, bågskytte, ordlekar och teambuildinguppgifter, eller varför inte en målarkurs i hotellets atelje eller en kulturvandring i Skultuna med besök i Hembygdsföreningens museum. 

Övernatta på det nyrenoverade Hotellet med bl.a. eget spa och en innehållsrik bar som rymmer >200 sorter Single Malt Whisky. Vi erbjuder gratis Wi-Fi, kostnadsfri parkering utanför hotellet, samt ljust inredda rum med stor platt-TV.  Skrivbord och ett eget badrum med dusch är standard i alla rum som är personligt inredda med konstverk på väggarna. De flesta rum har utsikt över någon av parkerna eller det gamla bruket där mässing tillverkats i närmare 400 år.

Skultuna Fabriksbutiker ligger endast 2 min promenad från hotellet och är ett omtyckt inslag i konferenspauserna. Maten är halva upplevelsen! Visst är det att mötas viktigast och att få lugn och ro till att fokusera på just "mötandet" och samspelet med andra - och det gör man bäst när man tillsammans även kan njuta av en god lunch, middag eller fika paus. Vi dukar med hemlagad mat från grunden till både vardag och till fest! Som tilläggsaktivitet kan ni lösa mordgåtor eller enklare sällskapslekar med team-building i fokus.

Vår förhoppning är att ni reser hem från mötet med oförglömliga minnen från vackra Mälardalen när den är som bäst!

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed