a la carte

Kvällsmeny (mån-ons-fre)

(Serveras  måndag - onsdag - fredag  kl 19:00)

 

Förrätt
Norsk Lax - Gurka - Purjolök - Avacado

Rekommenderat
Vin: Kuentz Bas Riesling, Frankrike 125 kr

 

Varmrätt
Kalv - Blomkål - Örtor - Höstprimörer

Rekommenderat
Vin: Estola Grand Reserva, Spanien 105 kr

 

Dessert
Bärpannacotta - Vit choklad

Rekommenderat
Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr

 

545 kr

 

Tillägg till menyn
Uppgradera till köksmästarens femrätters avsmakningsmeny
+ 200 kr

 

Hotellets utvalda ostar
145 kr

Rekommenderat
Vin: Croft Tawny Port 20Y Aged, Portugal 29 kr/cl

 

Vinpaket
(tre, fyra eller fem glas )
345 kr / 445 kr / 545 kr

 

Fråga oss gärna om ni har allergier eller om ni önskar vegetarisk alternativ.

Vi reserverar oss för ev. ändringar i mat- & dryckesmenyer

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed