Kvällsmeny (mån-ons-fre)
(Serveras måndag - onsdag - fredag kl 19:00)
Förrätt
Norsk Lax - Gurka - Purjolök - Avacado
Rekommenderat
Vin: Kuentz Bas Riesling, Frankrike 125 kr
Varmrätt
Kalv - Blomkål - Örtor - Höstprimörer
Rekommenderat
Vin: Estola Grand Reserva, Spanien 105 kr
Dessert
Bärpannacotta - Vit choklad
Rekommenderat
Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr
545 kr
Tillägg till menyn
Uppgradera till köksmästarens femrätters avsmakningsmeny
+ 200 kr
Hotellets utvalda ostar
145 kr
Rekommenderat
Vin: Croft Tawny Port 20Y Aged, Portugal 29 kr/cl
Vinpaket
(tre, fyra eller fem glas )
345 kr / 445 kr / 545 kr
Fråga oss gärna om ni har allergier eller om ni önskar vegetarisk alternativ.
Vi reserverar oss för ev. ändringar i mat- & dryckesmenyer