Kvällsmeny (tis - tor - lör)
(Serveras tisdag - torsdag - lördag kl 19:00)
Förrätt
Blomkålssoppa - Ägg - Ankbröst - Persilja
Rekommenderat
Vin: Soellner Fumberg Grüner Veltliner EKO, Österrike 135 kr
Varmrätt
Gösfilé - Hummersky - Kål - Citron
Rekommenderat
Vin: Domaine Louis Moreau Petit Chablis, Frankrike 125 kr
Dessert
Creme Brulée - Hjortron
Rekommenderat
Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr
545 kr
Tillägg till menyn
Uppgradera till köksmästarens femrätters avsmakningsmeny
+ 200 kr
Hotellets utvalda ostar
145 kr
Rekomenderat
Vin: Croft Tawny Port 20Y Aged, Portugal 29 kr/cl
Vinpaket
(tre, fyra eller fem glas )
345 kr / 445 kr / 545 kr
Fråga oss gärna om ni har allergier eller om ni önskar vegetarisk alternativ
Vi reserverar oss för ev. ändringar i mat- & dryckesmenyer