a la carte

Kvällsmeny (tis - tor - lör)

(Serveras  tisdag - torsdag - lördag  kl 19:00)

 

Förrätt
Blomkålssoppa - Ägg - Ankbröst - Persilja

Rekommenderat
Vin: Soellner Fumberg Grüner Veltliner EKO, Österrike 135 kr

 

Varmrätt
Gösfilé - Hummersky - Kål - Citron

Rekommenderat
Vin: Domaine Louis Moreau Petit Chablis, Frankrike 125 kr

 

Dessert
Creme Brulée - Hjortron

Rekommenderat
Vin: Spy Valley, Iced Sauvignon Blanc ’15, Marlborough, New Zealand 125 kr

 

545 kr

 

Tillägg till menyn
Uppgradera till köksmästarens femrätters avsmakningsmeny
+ 200 kr

 

Hotellets utvalda ostar
145 kr

Rekomenderat
Vin: Croft Tawny Port 20Y Aged, Portugal 29 kr/cl

 

Vinpaket
(tre, fyra eller fem glas )
345 kr / 445 kr / 545 kr

 

Fråga oss gärna om ni har allergier eller om ni önskar vegetarisk alternativ

Vi reserverar oss för ev. ändringar i mat- & dryckesmenyer

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed