Lågpris Dubbelrum - ANNEX

Search and book

Skultuna Brukshotell hyr också ut rum på Vandrahemmet som ligger en liten bit bort i centrala Skultuna (ca. 400 meter).
Vandrahemmet ligger på adressen: Västeråsvägen 27.

Detta lilla dubbelrum är inrett med enkelsängar, täcken, kuddar, stolar och upphängningsplats för kläder. Gästerna kan ta med egna sängkläder och handdukar eller hyra på hotellet där in- och utcheckning föregår.

Rummen är enkelt men mycket hemtrevligt inredda med enkelsängar, täcken, kudder, stolar, bord och upphängningsplats för kläder/garderober. Ni kan antingen ta med egna sängkläder och handdukar eller hyra på hotellet där in- och utcheckning föregår.

Alla de individuellt inredda rummen på Vandrahemmet har tillgång till delat badrum. I tillägg finns här trevliga sällskapsytor med ett fullvärdigt kök för självhushållning. Även tillgång till tvättmaskin och torktumlare finns på Vandrarhemmet.

KÖK - självhushållning
I köket på entréplan finns spis med ugn, spisplattor, kylskåp och vattenkokare samt porslin och diskmaskin och trevliga bordsgrupper.

FRUKOST, MIDDAG, BAR
På Brukshotellet serveras en stor frukostbuffé varje dag i veckan, utom under vissa helgdagar och någon semestervecka. Frukostbuffé till reducerad pris för Vandrarhemmets gäster kan erhållas vid förbokning.

Övriga öppettider för matservering och bar - vänligen konfirmera på våran hemsida: www.skultunabrukshotell.se

IN- & UTCHECKNING
Det görs i receptionen på Skultuna Brukshotell, Bruksgatan 6.
Incheckning: Kl. 15:00 - kl. 20:00 (sen incheckning måste avtalas i förväg)
Utcheckning: Kl. 11:00

ALLERGIER
Husdjur: Observera: på grund av allergier är husdjur ej är välkomna i de allmänna utrymmena på Vandrarhemmet.

Rökfritt: Observera att vandrarhemmet är helt RÖKFRITT.

WIFI
Gratis WiFi (fiber) finns på Skultuna Brukshotell och kan nyttjas där av Vandrarhemmets gäster. Trådlöst internet finns på Vandrahemmet och kan bokas mot en kostnad.

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed