Gör dig redo för glitter och glamour på självaste Nyårsafton!

Vill du njuta en trevlig nyårsfest och slippa alla förberedelser, och samtidigt umgås med oss trevliga människor? Vi ordnar allt! Från snittar vid ankomst till en lyxig 5-rätters middag och ”live” underhållning under kvällen.

Tillsammans önskar vi det nya året välkommet ute på terrassen, med fyrverkeri och mousserande i glasen, innan vi avslutar med lite nattamat i magen. Barhäng, biljardspel & sällskapslekar för den som önskar, och ljuva toner får avslutar kvällen.

Det enda som står på din agenda är att finna fram finkläderna och ett glatt festhumör.

Önskar ni utöka med extra tid hos oss; en välkomnande kaffe & kakbuffé, en långpromenad i Bruksmiljö i vinterskrud, övernattning i ett av våra trevliga hotellrum, bastubad, och kanske en runda biljard innan middagen - kontakta oss, vi har skräddarsydda paket för detta.

Vi i personalen kommer att ta del av nyårsfirandet och äter tillsammans med er, så det kommer att bli en personlig och intim Brukshotellfest med mycket stoj, skoj, överraskningar och skratt!

Pris: 1.495,- / pers.

(Pris för "Lyxpaket": Övernattning med tidig incheckning inkl. kaffe & kakbuffé samt en Lyxbrunch på 1.nyårsdag: 2.995,-/pers. med del i dubbelrum).

Varmt Välkomna att fira årets sista dag med oss!