lunchtallrik

Veckans Lunchbuffé: Vardagar: 11.00 - 14.00

På lunchbuffén serveras i vecka 8   (18 feb till 22 feb)

Veckans Fisk :     Kokt sej med ägg-& persiljesås
Veckans Veg :     Panisse med spetskål och ädelostdressing
 
Alltid på buffén :     Nötfärsbullar i gräddsås,  Potatispuré,  Rostad potatis
 
I tillägg ingår:  
Stor salladsbuffé, bröd & smör, måltidsdryck samt kaffe & kaka
 
Extrarätter på buffén under vecka 8:
Måndag * 18 feb :     Helstekt fläskkotlettrad
Tisdag 19 feb :     Stekt rimmat fläsk
Onsdag 20 feb :     Biff- & korvstroganoff
Torsdag 21 feb :     Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Fredag ** 22 feb :     Nattbakad fläsksida med ratatouille
 
* Pensionär rabatt ** Marie´s Hembakade Muffins
   

Brukshotellets lördagsbuffé  - läs mer här!

Lördagsbuffén serveras kl 12:00 - 15:00 varje lördag!

Vi reserverar oss för ev. ändringar i menyn.

 

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed