husmanskost

Veckans Lunchbuffé: Vardagar: 11.00 - 14.00

På lunchbuffén under vecka 16 (15 - 18 april) serveras:

Veckans Fisk :     Kokt sej med ägg och persiljesås
Veckans Veg :     Panisse med spetskål, och ädelostdressing
 
Alltid på buffén :     Nötfärsbullar i gräddsås, potatispuré / rostad potatis
 
I tillägg ingår:  
Stor salladsbuffé, bröd & smör, måltidsdryck samt kaffe & kaka
 
Extrarätter på buffén under vecka 16:
Måndag * 15 april :     Helstekt fläskkotlettrad med champinjoner
Tisdag 16 april :     Stekt rimmat fläsk, pepparrotskräm
Onsdag 17 april :     Biff- och korvstroganoff med paprika och creme fraiche
Torsdag 18 april :     Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Fredag ** 19 april :     Långfredagen - Stängt för lunch
* Pensionär rabatt ** Marie´s Hembakade Muffins
   
  Vi reserverar oss för ev. ändringar i menyn.

Brukshotellets lördagsbuffé  - läs mer här!

Lördagsbuffén serveras kl 12:00 - 15:00 varje lördag!

 

Påskbuffé

Våran Påskbuffé serveras på Påskafton (lör 20 april) med två sittningar kl. 12:00 - 13:30 & 14:00 - 15:30

Nu erbjuder vi en härlig, smakfull och stor Påskbuffé som ni inte får gå miste om! Endast förbokningar! Få platser kvar! Ring: 021 - 70 160 för bordsbokning.

295:- / person

 

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed