Det Australienska baserade meta-search företaget - HotelsCombined, har inlett en omfattande undersökning som innebär olika typer av boende i Sverige. Denna undersökning baseras på att samla in uppgifter från miljoner gästrecensioner och sedan översätta dem till ett officiellt erkännande av Excellence.

HotelsCombined Recognition of Excellence är inte en ranglista utan en grupp utestående boende valda baserat på en strikt uppsättning av kriterier. För att kunna övervägas måste egenskaper uppfylla följande kriterier:

  • Vid tidpunkten för bedömningen får en vinnare 8,00 / 10 eller över med minst 50 kundrecensioner certifierade av HotelsCombined.

  • Vi kunde inte upptäcka några större kundtjänstproblem, inte heller återkommande eller olösta problem.

Dessutom tar HotelsCombined stor hänsyn till hur hotellpersonalen svarade på kommunikationsteamet för hotell, vilket visar sitt engagemang för att ge snabb service.

Skultuna Brukshotell har en hög tillfredsställelses betyg bland gäster och experter inom resebranschen och får 132 recensioner för ett imponerande betyg på 9,1 av 10.

"Vi är glada över att arbeta med de bästa hotellen i Sverige och Skultuna Brukshotell är verkligen bland dem" sade Alberto Castellucchio, marknadschef för HotelsCombined Sweden. "Det som skiljer sig med erkännande av excellens är hur information samlas in och analyseras: allt beror på gästen och hens erfarenhet av det speciella boendet. ”

”Med HotelsCombined hittar 30 miljoner människor det bästa erbjudandet online varje månad. Med denna utmärkelsen vill vi göra det ännu enklare för varje resenär att identifiera det bästa hotellet för kundservice och därmed det bästa värdet för sina pengar ”.

För mer information, besök: https://www.hotelscombined.com/