Juniorsvit

dubbelrum

dubbelrum 2

dubbelrum 3

Våra Rum

Välkommen att boka boende hos oss i vårt härliga nyrenoverade Sekelskifteshotell från år 1900. Vi erbjuder personliga fina uppgraderade hotellrum med egna badrum, handgjorda kvalitetssängar från KungSängen och stora Platt-TV på alla rum.

Alla våra hotellrum är rökfria och med hänsyn till gäster med pälsallergi tillåter vi heller inte några husdjur på hotellet eller i några av hotellrummen. Självklart har vi gratis trådlös Internet (fiber) i huset. 

Som alternativ till att bo på det fantastiskt välbevarade Hotellet från år 1900 kan vi även erbjuda självhushållning och enklare boende i "annexet" från 1901 - ett mysigt Vandrarhem som en gång i tiden blev byggd som missionshus. I vandrarhemmet delar man bad, kök och tvättstuga med övriga gäster. Byggnaden ligger ca. 4-500 meter från själva Brukshotellet.

Privatresa eller representation - Lyxig hotellövernattning eller enklare övernattning: Valet är ditt, men det som kännetecknar vårt boende är helhetsupplevelsen av Skultunas natur, kultur och historia!  

Hjärtligt välkomna till ett hemtrevligt boende med personlig service i blanka mässingen!

Våra paket

Julpaket med Julshow och Julbord i Bruksmiljö

Julpaket med Julshow och Julbord i Bruksmiljö

Börja julfirandet med vårt julpaket som består av en underhållande julshow, utsökt god mat från ett fullspäckat julbord och en ljuvlig natts sömn i en av våra nyrenoverade rum hos oss på Skultuna Brukshotell. Dagen efter, ät er mätta på vår stora frukostbuffé innan ni besöker Bruksfabrikerna där ni kan nyttja er 15% rabatt.

  • Frukostbuffé
  • Glas Mousserande
  • Årets julshow med julbord
Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed