Hem

Bruksbutiken

Bruksbutiken

Minnesstund

Smörgåstärter

Mordmysterium

Mordmysterium

After Work

After Work

Musikquiz

Bar meny

Observera ändrade öppettider under vecka 29-31 (16/7 - 5/8)   Varmrätter Fiskgryta dagens fisk, räkor och musslor med saffran, fänkål, morötter och potatis Kr 175      Bruksburgaren (100% högrev) med picklad lök, cheddar, bacon, tomat, coleslaw, chilimajo och pommes Kr 129     (Take Away kr 99) Fish & Chips serveras med ärtpuré och remouladsås Kr 119     (Take Away kr 99) Brukshotellets Club Sandwich kyckling, bacon, picklad lök, tomat, chilimajo. Serveras med pommes Kr 119 Snackskorg nachos, chili cheese, kycklingvingar, lökringar och dip Kr 99 Dagens Husman Kr 129 ____________________________________________________________ SOMMARERBJUDANDE: Oxfilé + 0,4l Norrlands Guld / glas vin / alk.fritt serveras med rostad färskpotatis, sommarens primörer och rödvinsreduktion Kr 250 ____________________________________________________________ Efterrätter Crème Brûlée Kr 95 Chokladkladdkaka med vispad grädde Kr 79 Eton Mess vaniljglass, maräng, vispad grädde och jordgubbar Kr 89 Dagens utvalda glassar hemgjord glass med vispad grädde Kr 95  

  • barmeny

A la carte

Varje månad komponerar vi en 3-rätters meny som ni kan avnjuta i våran härliga Bruksmiljö, önskar ni andra alternativ eller vill ni komponera er egen meny? Kontakta oss för en offert!    Under perioden 16 juli - 5 augusti 2018 har vi sommarstängt och serverar middag endast till  hotellets gäster och till förbokade grupper. Begränsat menyval. Vänligen kontakta oss på 021 - 70160 för bokning.   Komponera din egen meny: Förrätter: - Brukshotellets Skagen med löjrom, rödlök, creme fraiche, dill och citron - Parmaskinka med honungsmelon, tomatmozzarellasallad och örtvinäger - Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och creme fraiche - Pilgrimsmusslor med burre blanc och grönsaksjulienne Varmrätter: - Vildsvinsytterfilé med Rödlöksmarmelad, Rotsakskaka och Timjansås - Oxfilé med rödvinssås, Klyftpotatis och Rostade Rotfrukter -  Hjortytterfilé, Svartvinbärssås, Rotsakskaka och Bakad Rödlök  - Pepparstekt Lax med Örtrisotto och Rostad Fänkål - Halstrad Tonfisk med Smörstekt Färskpotatis, Rostade Rotfrukter och Lökmarmelad - Torskrygg med Vitvinssås, Pepparrot och Dill, serveras med Rostade Grönsaker - Smörstekt Gös med Kräftsås, Potatispuré och Grönsaksjulienne Efterrätter: - Husets vaniljglass med färska bär - Lingonpäron med vaniljgrädde - Baileys-pannacotta med Hallonsås - Björnbärsparfait i flarnkorg

  • a la carte

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed