Hem

Bruksbutiken

Bruksbutiken

Minnesstund

Smörgåstärter

Mordmysterium

Mordmysterium

After Work

After Work

Musikquiz

A la carte

Varje månad komponerar vi en 3-rätters meny som ni kan avnjuta i våran härliga Bruksmiljö, önskar ni andra alternativ eller vill ni komponera er egen meny? Kontakta oss för en offert!    Månadens meny - Mars 2018:   Förrätt Pilgrimsmusslor med Burré Blanc sås och Grönsaksjulienne   Varmrätt Örtmarinerad Vildsvinsytterfilé med Rödlöksmarmelad och Timjansås serveras med Rotsakskaka eller  Smörstekt Torskrygg med Vitvinssås, Pepparrot och Dill serveras med Rostade Grönsaker   Efterrätt Baileys-pannacotta med Hallonsås och whiskysirup   Pris 495 kr/per person     Komponera din egen meny - välj från Vårens Meny: Förrätter: - Brukshotellets Skagen med löjrom, rödlök, creme fraiche, dill och citron - Parmaskinka med honungsmelon, tomatmozzarellasallad och örtvinäger - Västerbottenpaj med löjrom, rödlök och creme fraiche - Pilgrimsmusslor med burre blanc och grönsaksjulienne Varmrätter: - Vildsvinsytterfilé med Rödlöksmarmelad, Rotsakskaka och Timjansås - Oxfilé med rödvinssås, Klyftpotatis och Rostade Rotfrukter -  Hjortytterfilé, Svartvinbärssås, Rotsakskaka och Bakad Rödlök  - Pepparstekt Lax med Örtrisotto och Rostad Fänkål - Halstrad Tonfisk med Smörstekt Färskpotatis, Rostade Rotfrukter och Lökmarmelad - Torskrygg med Vitvinssås, Pepparrot och Dill, serveras med Rostade Grönsaker - Smörstekt Gös med Kräftsås, Potatispuré och Grönsaksjulienne Efterrätter: - Husets vaniljglass med färska bär - Lingonpäron med vaniljgrädde - Baileys-pannacotta med Hallonsås - Björnbärsparfait i flarnkorg

  • a la carte

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed