Lördag 4.maj kl. 18.00 - Skultuna LIVE  (Skultuna Hotell)

Sonja är artisten som berör – emotionellt och långvarigt! Som en våg sköljde hon in i de svenska folkhemmen och ingen lämnades oberörd av hennes fantastiska ”För att du finns” i Melodifestivalen 2007.

Samma år fick hon både en Rockbjörn och blev Grammisnominerad. ”För att du finns” blev årets låt på Svensktoppen och albumet “Till Dig” tilldelades guldskiva. Hösten 2008 släppte Sonja album nummer 2 i samma anda. Första singeln ut blev “Nån som du” som följdes av ”Du får inte”.

Tillsammans med Shirley Clamp och Sanna Nielsen gjordes julshow 2008 och årets mest sålda julalbum var ett faktum. Våren 2009 gjorde Sonja en bejublad turné tillsammans med ungdomskörer ute i landet.

Sonja kommer att bjuda på en nära och intim konsert, fylld med betraktelser, funderingar och insikter, allt omfamnat av en stor värme och kärlek till musiken och sin publik.

Vi har även avsatt några få biljetter till trevligt mingel med Sonja innan middagen! Köp VIP-biljett med mingel, ett glas mousserande och kanapéer för att fullända kvällen!

Kvällens tider

17.00 - VIP mingel med Sonja  (Begränsat antal biljetter)

18:00 - Varmt välkomna, vi öppnar dörrarna

19:00 - 3 rätters middag

20:00 - Sonja Aldén intar scenen

 

Kvällens meny

Förrätt
Gulbetstartar med Getostcremé och semitorkade tomater

Varmrätt
Kalvytterfilé med basilikasås. Serveras med palsternackskaka toppad med sparris & friterad purjolök 
  eller
Citron- & Timjankryddrad Champinjonstek. Serveras med palsternackskaka toppad med sparris & friterad purjolök


Efterrätt
Choklad- och passionsfruktskupol med vitchokladrippel

 

Pris:

1.195 kr  3 rätters middag och konsert

1.495 kr  3 rätters middag och konsert + dryckespaket  (1 glas mousserande, 1 glas vin till förrätten och 1 glas vin till varmrätten) 

 

 

Lyssna