Bord

dukning

restaurang

bord2

Restaurang Bruksgatan 6

Välkommen på middag på Skultuna Brukshotell!

Hos oss kan ni njuta av härliga råvaror i hemtrevlig miljö. Temamiddagar såsom "Skog&Mark", "Sjö&Hav", historiska middagar i "Sillboden" och middag med mordmysterium är populära inslag. Kontakta oss så får ni veta mer!

Under sommarmånaderna öppnar vi även för servering på terrassen som vetter ut över Skultuna Messingsbruk (anno 1607), där tillverkning av mässing pågick i nära 400 år.

Hotellet har också en trevlig bar som blivit känd för det stora utbudet av Single Malt Whisky - så välkomna att uppleva god mat och dryck i genuin härlig Bruksmiljö som för tankarna till det förra sekelskiftet när hotellet blev byggt i år 1900!

För större sällskap dukar vi festmåltider och arrangemang i den stora bankettsalen där vi gästas av band, artister och komiker på Skultuna LIVE scenen..

Vänligen observera att restaurangen och baren är öppet endast vid förfrågningar för förbokade sällskap.

Serveringstider

Frukost (hotellgäster, samt förbokade gäster)

Måndag - Fredag      kl. 07:00 - 09:00
Lördag - Söndag*      kl. 08:00 - 10:00

* även helgdagar

Observera att ev. ändringar i serveringstider kan förekomma under semesterveckor och högtidshelger. Vänligen kontakta hotellet för mer information för Er bokning:  021 - 70160

Restaurang, Bar och Festlokaler

Hotellets restaurang och bar öppnar vi på förfrågan för förbokade grupper för privatpersoner och företag, för fest, minnesstunder, bröllop etc.

Den stora Bankettsalen med Skultuna LIVE scenen och "Sillboden" kan även hyras för slutna sällskap.

 

 

 

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed