När du checkar in i Brukspatronsviten så vill du inte checka ut igen! Här är allt lagt till rätta för en ljuvlig stämning där man kan pyssla om sig själv och varandra. Så långt från minimalism och vita väggar man kan komma! Med egen relax-avdelning är ribban lagd för att njuta sviten till fullo.

 

Den privata Spa- & Relaxavdelningen innehåller både en infraröd bastu och en traditionell finsk sauna med ett färdig uppvärmt aggregat ("Heti-valmis kiuas") så här kan njutas bastubad utan väntetid. Ett stort härligt badkar och regndusch samt en mysig soffgrupp finns också i relaxen som är uppvärmd med vattenburen golvvärme. Går man ut på den privata terrassen finns det flera sittgrupper ute i det tillhörande lusthuset och vid utomhus-jacuzzin.

 

Självklart finns hårfön och badrockar samt strykmöjligheter i rummet.

Du sover i handgjorda kvalitetssängar från KungSängen i ett stort härligt sovrum med trägolv och nya trasmattor i gammal stil. Dem 100 år gamla klubbfåtöljerna med inbyggda fjädrar kommer kanske bli det bästa du suttit i någonsin! Verkligen värdiga en Brukspatron!

 

Nymodigheter som minibar (beställ önskade produkter i förväg), platt-TV, vattenkokare och en musikanläggning att koppla upp Iphonen till finns även det som ett komplement till några trevliga brädspel, schack och frågesportskort. Leta i lådorna och finn tidsfördriv! Det går också bra att låna hotellets biljardbord. På hotellet finns även ett eget rum med massagestol som kan hyras.

 

Frukostbuffén innehåller både varma och kalla rätter. Även om restaurangen skulle vara stängd för allmänheten under uppehållet så serverar vi alltid middag på rummet om så önskas (beställ i god tid i förväg).

Hotellet erbjuder självklart gratis tillgång till fibernät i hela huset.

 

Observera att det kommer ett tillägg till priset om man önskar nyttja utomhus Jacuzzin. Denna bokas separat och gärna i god tid i förväg då en del förberedelser vanligtvis behövs innan användning. Kontakta hotellet på telefon: 021 - 70160 vid frågor och/eller beställning.

 

Gratis privat parkering finns att tillgå precis utanför hotellentrén. Ett par parkeringsplatser utanför konferensanläggningen är reserverade elbilladdning (install. mars 2023)

Följ vårt nyhetsbrev


You are now subscribed